H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

 

Személy- és vagyonőr képzésre beiratkozás a Láng Művelődési Központban
havonta több alkalommal

 

Mit ad az Ön számára a személy- és vagyonőr képesítés?
- Versenyképes fizetést: a fizetést a legtöbb esetben órabérben állapítják meg, így az igazodik az elvégzett munka mennyiségéhez.
- Bejelentett munkavégzést: mivel a legtöbb személy- és vagyonőr a bankszektorban, illetve multinacionális és állami cégeknél helyezkedik el, a bejelentett munkaviszony biztosított számukra.
- Kiszámítható munkaidőt: a cégek általában nyitvatartási időben alkalmazzák a személy-és vagyonőröket, így fix munkaidővel lehet számolni.

 

A szakmai képzés megkezdéséhez szükséges bemeneteli feltételek: alapfokú iskolai végzettség
Időtartama: 200 óra

Felnőttképzési engedély: E/2020/000318 (OKTPOL 07 KFT.)

A szakmai képzés NEM KONTAKTÓRÁS, vagyis a megvalósítás során alkalmazott munkaforma valamelyike: távoktatás, e-learning felületen, digitális platformon való tananyag feldolgozás, irányított tanulás, online videó óra, oktató videók feldolgozása.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

Képzési költség: 80.000,-Ft/fő (vizsgadíjat nem tartalmazza)
A képesítő vizsgára való jelentkezés szolgáltatási díja: 40.000 Ft/fő, amely tartalmazza a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja felé fizetendő vizsgadíjat.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi, de segít a vizsga lebonyolításában. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet. A képesítő vizsga megszervezéséhez szükséges feltételek és a képesítő vizsga vizsgatevékenységeinek részletes leírása a https://szakkepesites.ikk.hu/ weblapon érhetők el a programkövetelmények menüpontban. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

 
BM központi záróvizsgák Intézményünkben:
2022.08.27.
2022.09.24.
2022.10.29.
2022.11.26.
2022.12.22.

 

Bővebb információért keresse fel a www.oktpol.hu weboldalt!