H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

 
Új heti rendszerességű kezdő intenzív bachata tanfolyamot indít a DanceFormers Tánciskola!
A rendezvény helyszíne: Láng Művelődési Központ, 1.em Rendezvényterem.
Kezdő dátum: RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Az oktatás 20.00 órakor kezdődik. Az órák 90 percesek.
A Tanfolyam oktatói: Gábor & E. Barbi.
 
Az első óra ingyenes, ha tetszett, az óra végén akár 25% kedvezménnyel válthatsz bérletet az első 4 alkalomra!
Pár nélkül is jöhetsz, garantáljuk, hogy lesz kivel táncolnod! Itt a lehetőség, hogy elsajátítsd az egyik legtrendibb, legérzékibb divattáncot, a bachata-t! Éld át a bachata erejét!

 

 

A Bachata
​A bachata egy karib eredetű, a salsánál lágyabb hangzású, romantikus hangulatú latin zenei stílus. Az eredetileg a Dominikai Köztársaságból származó gitárzene mára a salsa klubok közkedvelt kiegészítő táncává fejlődött. Népszerűségét az egyszerű, könnyen megjegyezhető lépéseinek köszönheti, habár a lépéseket kísérő csípő és testmunka elsajátítása hosszasabb gyakorlást igényel. 2002-től bekerült az autentikus latin táncversenyek versenyezhető kategóriái közé, amelynek hatására a bachata gyors fejlődésnek indult. A salsa táncos bulik kísérőműfajaként mára már az egész világot meghódította. A tánc a szoros, gyakran teskontaktusos tánctartása miatt rendkívül érzéki hatást kelt. Hazánkban a bachata népszerűsége az Aventura nevű zenekar „Obsesión” című számával kezdődött. A bachata-t világ minden tájékán táncolják, de nem azonos formában. A tánc alapja három lépés, amit a negyedik ütemnél egy súlytalan lépés követ. A térdek némileg hajlítottak, így a táncos könnyebben tudja ringatni a csípőjét. A csípőmozgás elmaradhatatlan része ezen tánc egyéniségének.

 

Regisztráció
Ne felejts el jelentkezni ingyenes első óránkra és a kedvezményünkre a https://www.danceformers.hu/bachatakezdo honlapon, mivel tánctermünk kapacitása véges (50 fő), a helyeket pedig a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Az ingyenességet és a kedvezményt jelentkezett látogatóink vehetik igénybe.

 

A tanfolyamhoz kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!