H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

 
Új heti rendszerességű kezdő kubai salsa tanfolyamot indít a DanceFormers Tánciskola!
A rendezvény helyszíne: Láng Művelődési Központ, 1.em Rendezvényterem.
Kezdő dátum: 2022.szeptember 15., csütörtök

Az oktatás 18.30 órakor kezdődik. Az órák 90 percesek.
A Tanfolyam oktatói: Laci és Sz. Reni
 
Az első óra ingyenes, ha tetszett, az óra végén akár 20% kedvezménnyel válthatsz bérletet az első 4 alkalomra!
Pár nélkül is jöhetsz, garantáljuk, hogy lesz kivel táncolnod! Ez a tánc pörgősségével, sokszínűségével, bájával maga az improvizatív pezsgő életöröm-mámor, amely semelyik más táncstílusban nem található meg! Aki elkezd Salsázni, a tüze örökre megperzseli!

 

 

A kubai salsa
A salsa szó jelentése szósz, amely a zene és tánc sokszínűségére, játékosságára, ízességére utal.

Aki látott már kubai salsát, az minden bizonnyal tudja, hogy mitől mosolyognak állandóan a kubai emberek. :) Egy rendkívül könnyen tanulható, egyszerű, azonban haladó szinten táncolva kellően színes tánc, amellyel a táncpartner mellett a közönség is elkápráztatható. Világszerte a legelterjedtebb, a legrégebbi gyökerekkel rendelkező salsa stílus. Budapesten nap mint nap lehetőség adódik a megszerzett tudást egy-egy vérpezsdítő salsa-partyban kamatoztatni.
Az változatos órákon a hangulatos zenék és segítőkész-vidám tanárokon túl sok-sok barátságos ember vár, akikkel öröm a tanulás. S talán még életed párja is ott vár rád? :)
A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit az olykor a felismerhetetlenségig túlbonyolított virtuóz kézmozdulatok, és az afro testmozgás díszít.
A Rueda (Teljes nevén Rueda de Casino) a salsa figuráit alkalmazó körtánc. A párok a kört alkotva, a vezető vezényszavára szinkronban táncolják a figurákat, gyakran párcserével, összefonódásokkal, ami látványossá teszi a közös táncot.

 

Regisztráció
Ne felejts el jelentkezni ingyenes első óránkra és a kedvezményünkre a www.danceformers.hu/kubaisalsa
honlapon, mivel tánctermünk kapacitása véges (50 fő), a helyeket pedig a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Az ingyenességet és a kedvezményt jelentkezett látogatóink vehetik igénybe.

 

A tanfolyamhoz kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!