H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Köszönjük a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának támogató elismeréseit!

 

CIVIL VÁNDORDíJ 2009

Az egyesület tevékenységének elismeréséül 2009-ben a XIII. kerületi képviselő-testület civil ügyekről döntő bizottságának határozata alapján elnyerte az önkormányzat által alapított Civil Vándordíjat.

 

ELISMERŐ OKLEVÉL 2016.

 

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti az oklevelet!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy ugyanilyen elismerő oklevélben részesült az egyesületünkhöz tartozó Jazz And More Kórus Közhasznú Egyesület, a "Keil Ernő" Közhasznú Fúvószenei Egyesület, és annak karnagya Kovács Tibor, illetve a Stella Kamarakórus Közhasznú Egyesület is.

 

ELISMERŐ OKLEVÉL 2017.

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti az oklevelet!

2017. január 24-én az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban - a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében - Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony elismerő oklevéllel köszöntötte a közművelődési aktívákat a 2016. évi kulturális rendezvények előkészítésében és lebonyolításában végzett magas színvonalú tevékenységükért.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Angyalföldi Láng Művelődési Központon kívül szintén elismerő oklevélben részesült az egyesületünkhöz tartozó Jazz And More Kórus, a "Keil Ernő" Közhasznú Fúvószenei Egyesület illetve a Stella Kamarakórus is.

 

ELISMERŐ OKLEVÉL 2018.

 

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti az oklevelet!

2018. január 24-én az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban - a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében - Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony elismerő oklevéllel köszöntötte a közművelődési aktívákat a 2017. évi kulturális rendezvények előkészítésében és lebonyolításában végzett magas színvonalú tevékenységükért.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Angyalföldi Láng Művelődési Központon kívül - idén is - szintén elismerő oklevélben részesült az egyesületünkhöz tartozó Jazz And More Kórus, a "Keil Ernő" Közhasznú Fúvószenei Egyesület illetve a Stella Kamarakórus is.