H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Tisztelt Közönségünk!

A Láng Művelődési Központ vezetősége ezúton tájékoztatja Látogatóit arról, hogy az Intézmény programjainak és rendezvényeinek megszervezése során elsődleges szempont a résztvevők biztonsága, ezért eddig is, és ezután is fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és a kormányzati kommunikációt, hogy időben eleget tudjuk tenni a kötelezően előírt - és azon túlmenően is szükséges - óvintézkedéseknek.

Ezért ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy ugyan az Intézmény egyes programjai május 10-től újra indultak, azonban a „TE+ÉN táncest” és a "Zenés Táncdélután" c. rendezvényeinket a nyár folyamán nem fogjuk elindítani, ezen programok 2021. szeptember 1-ig biztosan szünetelnek.
 
Kérjük, hogy a jövőben is kísérjék figyelemmel a hasznos információkat szolgáltató internetes felületeinket, elsősorban Facebook oldalunkat és weboldalunkat!
Bízva abban, hogy országunk és világunk mielőbb gyógyultan tud kilábalni ebből a rendkívüli helyzetből, az Intézményünkben bevezetett és a jövőben bevezetésre kerülő korlátozások miatt előre is szíves elnézésüket ill. megértésüket kérjük és köszönjük!
 
 
Hivatkozó kormányrendeletek:
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet hatályos rendelkezései a kulturális területet érintően
 
A 365/2021. Korm. rendelet 2021. július 3. napi hatályba lépésével a közművelődési szakterületen a következő változások következtek be:
1. A közművelődési intézmények, közösségi színterek és az integrált kulturális intézmények, valamint többek között az állatkertek, vadasparkok védettségi igazolvány nélkül látogathatók.
2. A közművelődési intézményekben, közösségi színtereken és az integrált kulturális intézményekben, valamint többek között az állatkertekben, vadasparkokban nem kötelező a maszk viselése.
3. A közművelődési intézményeket, közösségi színtereket és az integrált kulturális intézményeket, valamint többek között az állatkerteket, vadasparkokat a 18. életévét be nem töltött személy koronavírus ellen védett felnőtt kísérete nélkül is látogathatja.
4. Az előadó-művészet valamely ágának fellépése céljából megtartott esemény mindenki számára védettségi igazolvány nélkül látogatható, amennyiben az e művészet céljára rendelt helyszínen kerül megtartásra, és kizárólag előre megváltott ülőhelyre szóló jegy ellenében látogatható. Ami továbbra is hatályos: egyéb rendezvényeken 500 fő felett, zenés-táncos rendezvényeken minden esetben kötelező a védettségi igazolvány felmutatása.
5. Minden más rendezvény esetében a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben, az adott rendezvényre vonatkozóan megfogalmazott védelmi intézkedések betartása kötelező.

 

Budapest, 2021.07.07.
Láng Művelődési Központ vezetősége