H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

"A nagy Gatsby"
Farsangi latin táncest a Láng Művelődési Központban
az 5. éves SunDanceParty rendezésében és szervezésében
 
Dátum: 2022.02.26., szombat
Kapunyitás: 20.30 órakor

Időtartam: 21.00-03.00 óráig

 
EGY SZOMBATI KALEIDOSZKÓPIKUS BÁL A TITOKZATOS NAGY GATSBY-VEL...
Senki nem tudja ki lehet Ő, azonban a híre már messziről megelőzi. Hatalmas, fényűző party-jain bármi, szó szerint BÁRMI megtörténhet! Ugyan kevesen kapnak kézhez hivatalos meghívót, estjein mégis ott az egész város, gazdag tánckavalkáddal töltve meg rezidenciáját! Vajon mi lehet GATSBY NAGY TITKA? Ezen a fényűző farsangi estén ennek járhatsz utána! Megbánással teli vétek lenne kihagyni! EGYÚTTAL méltó módon ünnepelhetjük együtt a SunDanceParty 5. SZÜLETÉSNAPJÁT (mivel tavaly a 4.-et nem tudtuk, most ÓRIÁSI felhajtást csapunk) tánciskolafüggetlen 2 termes Bálunk keretein belül, TÖBBSZÁZ TÁNCOSSAL, DUPLA WORKSHOPPAL, TOVÁBBI FEJLESZTÉSEKKEL, MEGLEPETÉSEKKEL! Ha múltkori banzájt netán kihagytad, most tarts velünk az 1920-as évek díszes Art-Deco stílusába, ahol felidézzük az elmúlt 5 évünk legnagyobb emlékeit is videós vetítés formájában.
Kérjük, ha teheted, ÖLTÖZZ KI Te is Gatsby-miliő stílusában, tegyél fel valami díszeset és légy részese ennek az igazán fényűző estének!
 

Belépődíj: 2.500 Ft, amely tartalmazza a workshopot és a ruhatárat is! A belépődíj a helyszínen csak készpénzzel fizethető! A belépés a hatályos járványügyi rendeletnek megfelelően érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány felmutatásával lehetséges. Maszk használata nem kötelező! Szíves megértésüket kérjük, és köszönjük!

 

Egy szombat éjszaka erejéig két termes party-val pezsdítjük fel a Budapest egyik új, egyben egyik legnívósabb táncos helyszínét, a gyönyörűen felújított Láng Művelődési Központot, így ezt az éjszakát duplán a csillogásnak szenteljük! Kapj fel valami vadítót, hozzá csili-vili kiegészítőket, legyél az est gyémántja! Ráadásul DUPLA workshoppal szeretnénk kedveskedni minden résztvevőnek, hogy mindenki újra megtapasztalhassa ezt az igazán különleges-közösségi-barátkozós táncélményt!
 
 
PROGRAM
 
21.00-22.00 óra között a Színházteremben: Bachata Workshop by ............
Látványos, forró és élvezetes középhaladó Bachata Workshop (min. 2 hónap bachata tudástól). Kápráztasd el a megszerzett extra tudással táncpartnereidet a buliban!
21.00-22.00 óra között a kizomba teremben: Salsa Workshop by ..................
Középhaladó Salsa Workshop (min. 2 hónap salsa tudástól), amely a salsa zenékre azonnal bevethető!
22.00 órától szólnak majd a legtáncolhatóbb, legpörgősebb, legérzelmesebb, legvadítóbb zenék párhuzamosan Színházteremben és a Kizomba teremben egyszerre, így minden stílusból jóval többet hallhatsz majd az est folyamán!
23.00 órakor Ruedák
00.00 órakor animációk
 
 
 
TERMEK
SZíNHÁZTEREM (~350 nm)
MINŐSÉGI FÉNY és HANGTECHNIKÁVAL
Zene: Kubai Salsa/Populáris Salsa/Timba (~60%) + Sensual/Dominikai Bachata (~40%), Csipetnyi Vonalas salsa, Son, Cha-cha-cha, Reggaeton.
ZENE: MG.
 
KIZOMBA TEREM (~100 nm)
EGYMÁSRA HANGOLÓD ATMOSZFÉRÁVAL, FÉNYEKKEL és a legjobb válogatott Kizomba & Urban Kiz ZENÉKKEL.
ZENE: .....
 
 
NEM MARADHAT KI MOST SEM
 
Vezetett Salsa-Ruedák a színházteremben
TAXI Táncos
SunDanceParty Choreo - Extra Animáció éjfélkor
Fotósok
 Koktélok a Láng Bisztró kínálatában
 
 

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!