H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Kalapos Jánosné Icuka a Láng Sárgarózsa Tánccsoport szíve-lelke, alapítója 2021.12.07-én hajnalban végleg itt hagyott bennünket. Rövid, de annál súlyosabb betegsége közben is csak a jövőt tervezgette, az újabb fellépéseket. Emléked szívünkben él tovább!
 
Eképpen búcsúzik Tőle szeretett Tánccsoportja nevében Iván Paula:
 
"Drága Icukám!
Döbbent fájdalommal fogadtuk a hírt idő előtti távozásodról.
Azt tudom, hogy tele voltál tervekkel, ötletekkel, lelkesedéssel.
Két héttel ezelőtt, amikor a szokásos heti próbánkon voltunk a Láng Művelődési Központban, még új táncfigurákat mutattál nekünk., büszkén újságoltad, hogy új latin fellépőruhát varrtál a következő fellépésre. Készültél a következő fellépésre. A tánc volt a mindened, és a Láng Sárgarózsa Tánccsoportnak nem csak alapító tagja voltál, hanem a csoport szíve-lelke, mozgató rúgója. Bélával együtt mindig azon dolgoztatok, hogy a Csoport sikeres legyen.
Azon leszünk, hogy tovább vigyük a Te szellemiséged, hogy megmutassuk az embereknek azt, hogy a tánc művelése és szeretete nem korcsoport függvénye. Tovább táncolunk, hogy örömet szerezzünk másoknak és saját magunknak. Isten áldjon Icukám, a szívünkben örökké velünk maradsz!"
 
Icuka temetése 2022. január 14-én de. 11 órakor lesz az Óbudai Temetőben.