H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

EGY DíJMENTES ONLINE KONCERTTEL KÖSZÖNTJÜK A GYERMEKEKET

 

Az idei évben rendhagyó módon az élő gyereknapi kulturális előadásunk helyett egy online előadással készültünk Önöknek!
Az előadás elkészítéséhez közreműködtek: a HAHÓ Együttes és a Tom-Tom Hangstúdió Kft.

 

Hahó Kedves Látogató, Mi vagyunk a Hahó Együttes!

Kedves, Barátságos, 4 gyakorló apukából álló Gyerekzenekar! 2-8 éves lurkóknak muzsikálunk, bemutatjuk nekik a hangszereinket és vidám játékokkal színesítjük az élőzenei műsorunkat! Dalainkat mi magunk írjuk, a gyerekek és szülők mindennapjairól, a világ megismeréséről, barátságról, szeretetről, ünnepségekről, családról és bizony a játékos környezetvédelemről is szólnak! Mindhárom lemezünk nagy kedvence lett a kisgyermekes családoknak, a nem hétköznapi dalszövegek és fülbemászó dallamocskák abszolút jó hatással van a picik fejlődésére. Vidámság, boldogság, gyermekmosoly, nem is kell ennél több!


...kicsit bővebben a „Hahó misszióról”

Hosszú évek óta együtt muzsikálunk, bejártuk keresztül kasul Magyarországot, rengeteg óvodában, iskolában, rendezvényen megfordultunk már, és azt reméljük, jókedvet, boldogságot és játékosan átadott ismereteket hagytunk ott emlékül.
Gyakorló Apukák is vagyunk, természetesen külön családokban, de összesen 8 gyermeket nevelünk, terelgetünk. Szülői tapasztalatból is adódóan azt gondoljuk, pontosan tudjuk mi működik a lurkóknál, az ovis vagy a kisiskolás közönségnek meddig tudjuk lekötni a figyelmét, és legfőképpen azt, hogy mitől lehet érdekes és hasznos egy mai gyermeknek egy könnyűzenei műsor.
Amikor a mi gyerekeink kicsik voltak, égen földön, boltokban és neten kerestünk a legfiatalabb korosztálynak szóló zenéket.
Azt gondoljuk, a gyerekek kis felnőttek, és nem szeretnénk “gügyögve” zenélni nekik. Előbb utóbb nagyok lesznek, és amit ebben gyorsan múló gyerekkorban sikerül velük megismertetni, megszerettetni, betáplálni a kis mindennapjaikba, az lesz későbbi gondolkodásmódjuk, világnézetük alapja is. Dalainkban bátran érintünk olyan “felnőttes” témákat is, mint például a környezetvédelem, a számok világa, a generációk közötti kapcsolat, a csillagok misztikuma, az egészséges táplálkozás, a betegségek elleni védekezés vagy az egyre növekvő autóforgalom.
Természetesen kell a játék, a lazaság, kell időt hagyni “gyereknek lenni “, idő és tér kell a világ megismerésre is. Biztosak vagyunk benne, hogy nem a relativitás elmélettel kell kezdeni, de a csimm-bumm, lövöldözős, játékpisztolyos, műanyag babás, mobilozós, affektáló hangos, sorozatos kereskedelmi maszlag mellett van más alternatíva is! Legyen – lehessen ez Is, az Is!

Mindenki rohan, a kisgyerekes szülőknek napi 30 óra sem lenne elég, rengeteg elvárásnak kell megfelelni, sajnos nem mindig jut idő úgy és annyit foglalkozni a kicsikkel, amennyit a lelkiismeretünk kíván. A Hahó együttes lemezei kalandos utazások, többszöri hallgatásra is alkalmasak, akár autóban, akár amíg otthon a kedves Anyuka vagy Apuka feltöltődik.


Minden dalunk saját szerzemény!
És mivel a gyerekközönség a legőszintébb, eddigi sokéves fennmaradásunk lehet talán a legjobb bizonyíték arra, hogy valamit jól csinálunk. “Csípnek” minket kicsik, nagyok, szülők, nagyszülők, óvónénik, tanító nénik és rendezvényszervezők egyaránt!

Reméljük hamarosan Önökkel is találkozhatunk, Mi nagyon várjuk!

Hahó!

A koncertet a 2021. május 30-án 8 óra 00 perckor aktiválódó YouTube link segítségével bárki díjmentesen megtekintheti.

 

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

LINK: https://youtu.be/BP2cFEleCSQ

 

Jó egészséget és Kellemes Gyermeknapot Kívánunk Mindenkinek!