H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Próba: hétfőn és csütörtökön 19-21.00 óráig.
Művészeti vezető: Lovas Gabriella.

 

A Jazz and More fiatal énekegyüttes. Nem hagyományos kórus.

Ez valami más...

Kezdetben volt a zene. Nem volt komolyzene és - hogy is nevezzük a rengeteg stílust és műfajt? - nem komoly zene. Csak zene volt. Kétféle: jó és kevésbé jó.

Amikor nem is olyan régen elkezdtek együtt énekelni, talán kicsit közelíteni akarták egymáshoz azt, ami egykor összetartozott és összetartozik. Swinging Bach Singers néven a barokk óriást igyekeztek dzsesszes átiratokkal közelebb vinni azokhoz, akik nem barátai a komolyzenének.

A repertoár bővülésével megjelentek az örökzöld slágerek, jazz és pop átiratok, gospelek, musicalek és az éneklést kiegészítette a mozgás, a tánc és a hangszeres kíséret. Ez indokolta nevük megváltoztatását.

Valamennyien amatőrként, a műfaj iránti szeretetből énekelnek. S hogy milyen eredménnyel, arról a sok hazai és egyre több külföldi felkérés és siker tanúskodik. Szívesen lépnek fel rendezvényeken (utcabálok, fesztiválok, céges partyk, stb.), adnak önálló koncertet. Büszkék rá, hogy számos hazai kíváló énekes háttérkórusa lehettek az elmúlt években. Koncertjeiket vonzóan színesítik tehetséges szólistáik fellépései. Műsoraikat igyekeznek megrendelőik igényeihez igazítani.

 

Bővebb információért keresse fel a JAZZ AND MORE hivatalos honlapját!

www.jazzandmore.hu

 

Illetve Facebook oldalát!

www.facebook.com/JazzAndMoreChoir