H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

"ELFOGADOD A RÓZSÁMAT" Valentin napi latin táncest a Láng Művelődési Központban a 6. éves SunDanceParty rendezésében és szervezésében     Dátum: 2023.02.04., szombat Kapunyitás: 20.30 órakor Időtartam: 21.00-03.00 óráig

 

FÉNYŰZŐ 6. SZÜLETÉSNAPI SALSA-BACHATA|KIZOMBA ESTÉLYÜNKÖN ÚGY RAGYOGHATSZ, MINT A SZÁZKARÁTOS GYÉMÁNT, ÍGY A NAGY Ő MÉG KÖNNYEBBEN RÁDBUKKANHAT! 
Ismét eltelt egy felejthetetlen emlékekben gazdag év, 6 esztendeje vagyunk elválaszthatatlanul részei a budapesti latin éjszakáknak és nem mindennapi táncos programoknak. Gyertek, ünnepeljük együtt 6. születésnapunkat igazán megadva a módját, kiöltözve, elbűvölve az ellenkező nem egyedülálló képviselőit, találjon rád már Valentin nap előtt a nagy Ő! Itt az idő, hogy felfedd titkos érzéseidet, közösségi játékunkkal még könnyebbé tesszük az ismerkedést!
Belépődíj: 2.800 Ft, amely tartalmazza a workshopot és a ruhatárat is! A belépődíj a helyszínen csak készpénzzel fizethető! Várunk elegáns tánciskolafüggetlen 2 termes bálunkon, szokás szerint TÖBBSZÁZ TÁNCOSSAL, DUPLA WORKSHOPPAL, TOVÁBBI FEJLESZTÉSEKKEL, MEGLEPETÉSEKKEL! Emberéletnyi élmény csupán hat év alatt, WOW, köszönjük, hogy velünk töltötted! Ha múltkori banzájt netán kihagytad, most tarts velünk esténk során felidézzük az elmúlt 6 évünk legnagyobb emlékeit is... PROGRAM 21.00-22.00 óra között a Színházteremben: Bachata Workshop by ....... Látványos, forró és élvezetes középhaladó Bachata Workshop (min. 2 hónap bachata tudástól). Kápráztasd el a megszerzett extra tudással táncpartnereidet a buliban! 21.00-22.00 óra között a kizomba teremben: Salsa Workshop by ........ Középhaladó Salsa Workshop (min. 2 hónap salsa tudástól), amely a salsa zenékre azonnal bevethető! 22.00 órától szólnak majd a legtáncolhatóbb, legpörgősebb, legérzelmesebb, legvadítóbb zenék párhuzamosan Színházteremben és a Kizomba teremben egyszerre, így minden stílusból jóval többet hallhatsz majd az est folyamán!
23.00 órakor Ruedák
00.00 órakor animációk
TERMEK

SZíNHÁZTEREM (~350 nm)

MINŐSÉGI FÉNY és HANGTECHNIKÁVAL Zene: Kubai Salsa/Populáris Salsa/Timba (~60%) + Sensual/Dominikai Bachata (~40%), Csipetnyi Vonalas salsa, Son, Cha-cha-cha, Reggaeton. ZENE: MG. KIZOMBA TEREM (~100 nm) EGYMÁSRA HANGOLÓD ATMOSZFÉRÁVAL, FÉNYEKKEL és a legjobb válogatott Kizomba & Urban Kiz ZENÉKKEL. ZENE: Dj Berry.     NEM MARADHAT KI MOST SEM   Vezetett Salsa-Ruedák a színházteremben
TAXI Táncos SunDanceParty Choreo - Extra Animáció éjfélkor
Fotósok
 Koktélok a Láng Bisztró kínálatában
   

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!