H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

IDŐUTAZÁS

Latin táncest a Láng Művelődési Központban

a 6. éves SunDanceParty rendezésében és szervezésében

Dátum: 2023.03.10., péntek

Kapunyitás: 20.30 órakor Időtartam: 21.00-03.00 óráig

 

GYERTEK ÉS BIZONYÍTSUK BE EGYÜTT, HOGY KÉPESEK VAGYUNK AZ IDŐUTAZÁSRA! Egy féktelen party Marty McFly ajánlásával, amelyen aktiváljuk a Fluxuskondenzátort! Tarts velünk egy időtlen éjszakára, ahol meghallhatod és átélheted milyen elképesztően fantasztikus zenékre táncoltunk őrületeseket a múltban (Kaméleon Klub, Cafe Puerto, Szilvuplé, Buddha Beach, Salsa Capital, Barrio Latino, stb, stb, stb...) illetve mire fogunk a jövőben.

 


EGY BIZTOS: ülni egyetlen árva percet sem fogsz, csupa-csupa olyan fülbemászó populáris muzsika fog szólni, amely szó szerint felperzselte a táncparkettet az elmúlt években-évtizedekben, illetve amit valószínűleg még te sem hallottál, annyira új és klassz! Készülj Te is nem mindennapi esténkre, öltözz bátran a múltból vagy a jövőből, de ha teheted, semmiképp se a jelenből! Tarts velünk, és kerüljünk együtt időhurokba! Belépődíj: 2.800 Ft, amely tartalmazza a workshopot és a ruhatárat is! A belépődíj a helyszínen csak készpénzzel fizethető!

 

Várunk elegáns tánciskolafüggetlen 2 termes bálunkon, szokás szerint TÖBBSZÁZ TÁNCOSSAL, DUPLA WORKSHOPPAL, TOVÁBBI FEJLESZTÉSEKKEL, MEGLEPETÉSEKKEL!

 

PROGRAM

21.00-22.00 óra között a Színházteremben: BachaTango Workshop
Látványos, forró és élvezetes középhaladó Bachata Workshop (min. 2 hónap bachata tudástól). Kápráztasd el a megszerzett extra tudással táncpartnereidet a buliban!
21.00-22.00 óra között a kizomba teremben: Cuban
Salsa Workshop
Középhaladó Salsa Workshop (min. 2 hónap salsa tudástól), amely a salsa zenékre azonnal bevethető!
22.00 órától szólnak majd a legtáncolhatóbb, legpörgősebb, legérzelmesebb, legvadítóbb zenék párhuzamosan Színházteremben és a Kizomba teremben egyszerre, így minden stílusból jóval többet hallhatsz majd az est folyamán!
23.00 órakor Ruedák
00.00 órakor animációk

TERMEK

SZíNHÁZTEREM (~350 nm) MINŐSÉGI FÉNY és HANGTECHNIKÁVAL Zene: Kubai Salsa/Populáris Salsa/Timba (~60%) + Sensual/Dominikai Bachata (~40%), Csipetnyi Vonalas salsa, Son, Cha-cha-cha, Reggaeton. ZENE: MG.

KIZOMBA TEREM (~100 nm) EGYMÁSRA HANGOLÓD ATMOSZFÉRÁVAL, FÉNYEKKEL és a legjobb válogatott Kizomba & Urban Kiz ZENÉKKEL. ZENE: DJ Gabriel.

 

NEM MARADHAT KI MOST SEM

Vezetett Salsa-Ruedák a színházteremben

TAXI Táncos

SunDanceParty Choreo - Extra Animáció éjfélkor
Fotósok
Alkalomhoz illő koktélok a Láng Bisztró kínálatában

 

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!