H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Klasszikus Balett oktatás gyermekeknek 3-14 éves korig

 

Helyszín: Láng Művelődési Központ - Terem: fsz. Előadóterem 2.
Oktatók: Kovács Fanni és Vékony Fanni.
Jelentkezés: 0630/444-9342, louloubalett@gmail.com

 

Beiratkozás: 2022.09.12., HÉTFŐ.
2022. szeptember 12-től minden héten HÉTFŐN 16.30-18.00 óra között.
A balett órák időtartama: 45 perc.
Csak kis létszámú csoportokban dolgozunk, hogy minden kis balerinára és balerinora megfelelő figyelmet szentelhessünk.
Túljelentkezés esetén több csoportot indítunk!

 

Balerina és Balerino élmény gyermekkortól a Láng Művelődési Központban!

Titeket is vár a Loulou Balett Akadémia, ahol az óráinkon a gyermekek az igazi klasszikus balett technikájával és annak szépségeivel ismerkedhetnek egészen fiatal kortól játékos gyakorlatok keretében. Erős hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a mozgás, de a tánc valódi élményét is átadhassuk növendékeinknek.

 

Oktatóink bemutatása | 1.rész:
Kovács Fanni Dóra

"Egészen fiatalon, kisgyermekként ismerkedtem meg a mozgás művészetével és azonnal szerelem lett belőle. Először balettra iratott be Édesanyám, hogy lekössük a felesleges energiáimat, majd az évek során megismerkedtem táncok szélesebb spektrumával is, de mégis a balett volt az, ami végigkísérte az életemet. A középiskola után színházi táncos képesítést szereztem, azóta gyermekek és felnőttek balett oktatásával foglalkozom.
Mivel a gyerekek számára a mozgás, így a tánc is egy kifejező nyelvként szolgál, nagyon fontosnak tartom, hogy átadhassam a megfelelő tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy ezt a képességüket ki tudják használni a mindennapok során. Hiszen a gyermek korban tanult tánc egy életre szóló ismeretként szolgálhat, ami elősegíti az egészséges test és lélek közötti kapocs kialakulását."

 

Oktatóink bemutatása | 2.rész :
Vékony Fanni

“Kiskorom óta nagy szerepe van a táncnak az életemben. Rengeteg formanyelvét kipróbáltam a társastánctól a ritmikus gimnasztikáig, végül a balett volt ami igazán megfogott. A balett órákon mindig többet és még többet kell tenni, hogy az ember jobb legyen, de talán ez a legjobb benne, hogy nincs olyan, hogy valaki mindent tud, minden nap lehet újat tanulni és fejlődni. A tanítás egy újabb kihívás, hogy mindazt amit 10 év alatt megtanultam a mestereimtől át tudjam adni a gyerekeknek és velük is megszerettessem a balettot. Boldogsággal tölt el amikor látom a kis növendékeket akik örülnek, hogy végre ők is megtudják csinálni a mozdulatokat a kedvenc balettos meséjükből, vagy amikor izgatottan állnak a színpad mellett és várják, hogy végre a szülőknek is megmutathassák milyen ügyesek.”

 

Minden kedves kezdő apróságot ill. balerina és balerino növendéket sok szerettél várunk!