H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

SZÜRETI MULATSÁG
szeptemberi latin táncest a Láng Művelődési Központban
az 5. éves SunDanceParty rendezésében és szervezésében

 

Dátum: 2022.09.17., szombat
Kapunyitás: 20.30 órakor
Időtartam: 21.00-03.00 óráig
Belépődíj: 2500.-Ft

 

Meghívott vendégünk: Németh János Pincészet, Szekszárd
Családi pincénk az Iván-völgyből eredeztetett, legalább négy generációra visszatekintő tradícióval bír, mégis a fiatal, dinamikusan fejlődő szekszárdi borászatok közé tartozunk. Még néhány évig, mert aztán nehéz lesz azt mondani, hogy „fiatal”. Különös jelentőséggel bírt életünkben a 2018-as év, mert ez volt a huszadik, önálló, jubileumi szürete Janónak. Több, mint 10 hektáron gazdálkodva, évjárattól függően kb. 50.000 palack bort készítünk, kidomborítva a terroir előnyeit, lehetőségeit. Ehhez a filozófiához tartjuk magunkat a szőlő feldolgozásakor, legyen az kadarka, kékfrankos, fehér szőlő vagy bármilyen testes világfajta.
Mottónk: „Dűlőből, spontán.” Bővebb információ: www.njp.hu

 
EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT....
"Az üveghegyen is túl a Napfényes Láng birtok házigazdái az ősz beköszöntével hetedhét országra szóló szüreti mulatságot rendeztek! Velük tartott a község apraja-nagyja, hajnalig tartó bormámoros táncos mulatozás vette kezdetét, legendák sora kapott szárnyra a holdfényes estén, amelynek most te is részese lehetsz..."
 
A hosszú nyári szünet után végre visszatérünk! És nem is akárhogy! Ha szereted a szőlőt, a bort, a magyar agrokultúrát, vagy csak simán felejthetetleneket táncolni, ezt az esténket különösen ajánljuk a számodra! Ínycsiklandó borok, kézműves étkek és egyéb finomságok sora vár a hetedhét határra szóló táncélményeken kívül! Ez az este nem lesz más, mint maga a TÁNCOS HUNGARIKUM fűszerezve a latinos dallamokkal! 
 
Egy szombat éjszaka erejéig két termes party-val pezsdítjük fel a Budapest egyik új, egyben egyik legnívósabb táncos helyszínét, a gyönyörűen felújított Láng Művelődési Központot, így ezt az éjszakát duplán a csillogásnak szenteljük! Kapj fel valami vadítót, hozzá csili-vili kiegészítőket, legyél az est gyémántja! Ráadásul DUPLA workshoppal szeretnénk kedveskedni minden résztvevőnek, hogy mindenki újra megtapasztalhassa ezt az igazán különleges-közösségi-barátkozós táncélményt!
 
 
PROGRAM
 
21.00-22.00 óra között a Színházteremben: KÖZÉPHALADÓ KUBAI SALSA Workshop by Gábor és Eszter
Látványos, forró és élvezetes középhaladó Bachata Workshop (min. 2 hónap bachata tudástól). Kápráztasd el a megszerzett extra tudással táncpartnereidet a buliban!
21.00-22.00 óra között a kizomba teremben: KÖZÉPHALADÓ BACHATA Workshop by András és Zsuzsi
Középhaladó Salsa Workshop (min. 2 hónap salsa tudástól), amely a salsa zenékre azonnal bevethető!
22.00 órától szólnak majd a legtáncolhatóbb, legpörgősebb, legérzelmesebb, legvadítóbb zenék párhuzamosan Színházteremben és a Kizomba teremben egyszerre, így minden stílusból jóval többet hallhatsz majd az est folyamán!
23.00 órakor Ruedák
00.00 órakor animációk
 
 
TERMEK
 
SZíNHÁZTEREM (~350 nm)
MINŐSÉGI FÉNY és HANGTECHNIKÁVAL
Zene: Kubai Salsa/Populáris Salsa/Timba (~60%) + Sensual/Dominikai Bachata (~40%), Csipetnyi Vonalas salsa, Son, Cha-cha-cha, Reggaeton.
ZENE: MG.
 
KIZOMBA TEREM (~100 nm)
EGYMÁSRA HANGOLÓD ATMOSZFÉRÁVAL, FÉNYEKKEL és a legjobb válogatott Kizomba & Urban Kiz ZENÉKKEL.
ZENE: .....
 
 
NEM MARADHAT KI MOST SEM
 
Vezetett Salsa-Ruedák a színházteremben
TAXI Táncos
SunDanceParty Choreo - Extra Animáció éjfélkor
Fotósok
 Borok és fröccsök a Láng Bisztró kínálatában
 
 

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény a lenti QR-kódot beolvasva vagy rákattintva érhető el:

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!