H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

 

ELMARAD!

Tisztelt Közönségünk!

A Láng Művelődési Központ vezetősége ezúton tájékoztatja Látogatóit arról, hogy az Intézmény programjainak és rendezvényeinek megszervezése során elsődleges szempont a résztvevők biztonsága, ezért eddig is, és ezután is fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és a kormányzati kommunikációt, hogy időben eleget tudjuk tenni a kötelezően előírt - és azon túlmenően is szükséges - óvintézkedéseknek.

Ezért ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, és az Önök egészségének, biztonságának megóvása érdekében 2020.09.10-től bizonytalan ideig a "TE+ÉN táncest" c. állandó rendezvényünket felfüggesztjük.

Kérjük, hogy a jövőben is kísérjék figyelemmel a hasznos információkat szolgáltató internetes felületeinket, elsősorban Facebook oldalunkat és weboldalunkat!

Bízva abban, hogy országunk és világunk mielőbb gyógyultan tud kilábalni ebből a rendkívüli helyzetből, az Intézményünkben bevezetett és a jövőben bevezetésre kerülő korlátozások miatt előre is szíves elnézésüket ill. megértésüket kérjük és köszönjük!

Budapest, 2020.09.07.

Láng Művelődési Központ vezetősége

SZABÁLYOK A TE+ÉN TÁNCESTEKRE VONATKOZÓAN

 

1.) A TE+ÉN táncestekre a belépőjegyek árusítása pénteken 17.00 órától ill. vasárnap 16.00 órától kezdődik. A jegyvásárlás előfeltétele a Színházterembe történő belépésnek. A táncestekre elővételben nem lehet belépőjegyet vásárolni. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Intézményünk főbejáratát pénteken 21.00 órakor, vasárnap 20.00 órakor zárjuk, az ezt követően Intézményünkbe érkező új Látogatókat sajnos már nem tudjuk fogadni. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bálok esetekben a nyitvatartástól eltérjünk.

2.) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

3.) Előzetes asztalfoglalás nem lehetséges. Egy adott asztalnál csak annyi ülőhelyet lehet foglalni, amennyi belépőjegyet megvásároltak az adott táncestre. Vagyis, ha valaki egy egész asztalt szeretne lefoglalni, akkor az asztalnál lévő többi ülőhelyet is meg kell vásárolnia. Amennyiben erre nem kerül sor a fennmaradó helyek szabadon elfoglalhatók.

4.) Minden kedves vendégünkre egyaránt vonatkozik az épület Házirendje, amelynek megszegése esetén a szabálysértő személy az Intézmény látogatásától eltiltható.

5.) Amennyiben a rend és a köznyugalom megzavarása miatt a rendezvényt biztosító Rendező munkatárs úgy ítéli meg, hogy a táncest valamely vendége nem tarja be az intézmény Házirendjét és a kulturált szórakozás szabályait – akár viselkedésével, akár öltözetével zavarja a többi vendéget – úgy az illetőt köteles távozásra felszólítani, aki a Rendező felszólítására az Intézmény területét köteles azonnal elhagyni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a Rendezőnek joga van a felszólított személyt az Intézményből kivezetni, valamint a további Intézményi látogatástól eltiltani.

6.) Az Intézményben büfé üzemel, a rendezvényre ételt és italt behozni tilos. Az ajándékozás céljából hozott italokat az épületben üzemelő Információs Szolgálaton a távozásig megőrzésre kötelező leadni. Amennyiben ez nem történik meg önként, úgy a Rendezőnek joga van a felszólított személytől az engedély nélkül behozott italt elkobozni. Továbbá a Rendezőnek joga van - a táncest teljes időtartama alatt - kérni a vendégtől a táskája tartalmának megmutatását, aki köteles a kérésnek azonnal eleget tenni.

7.) Kérjük kedves Vendégeinket, hogy mások és önmaguk egészségének megóvása miatt viseljenek maszkot az Intézmény területén, ill. az egy háztartásban élők kivételével mindenkinek javasolt, hogy a másik embertől lehetőleg 1,5-2 méteres védőtávolságot tartson. Továbbá egyszerre max. 2 fő tartózkodhat az Információs Szolgálat, a Ruhatár és a Láng Bisztró pultjainál!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára és arra, hogy minél biztonságosabb legyen az újranyitás után a nálunk töltött idő, ezért tartani fogjuk a védőintézkedéseket. Kérjük ebben az Önök szíves közreműködését is!

Budapest, 2020.06.18.

Minden kedves Vendégünknek kellemes és biztonságos szórakozást kívánunk!