H-1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.  |   Levelezési cím: 1558 Budapest, Postafiók: 20.

Telefon: +36 1 349-6308, 349-6309   |   E-mail: lang.muvelodesi@gmail.com

Intézményünk továbbra is határozatlan ideig zárva tart, programjaink szünetelnek!

SZABÁLYOK A TE+ÉN TÁNCESTEKRE VONATKOZÓAN

1.) A TE+ÉN táncestekre a belépőjegyek árusítása pénteken 17.00 órától ill. vasárnap 16.00 órától kezdődik. A jegyvásárlás előfeltétele a Színházterembe történő belépésnek. A táncestekre elővételben nem lehet belépőjegyet vásárolni. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

2.) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

3.) Előzetes asztalfoglalás nem lehetséges. Egy adott asztalnál csak annyi ülőhelyet lehet foglalni, amennyi belépőjegyet megvásároltak az adott táncestre. Vagyis, ha valaki egy egész asztalt szeretne lefoglalni, akkor az asztalnál lévő többi ülőhelyet is meg kell vásárolnia. Amennyiben erre nem kerül sor a fennmaradó helyek szabadon elfoglalhatók.

4.) Minden kedves vendégünkre egyaránt vonatkozik az épület Házirendje, amelynek megszegése esetén a szabálysértő személy az Intézmény látogatásától eltiltható.

5.) Amennyiben a rend és a köznyugalom megzavarása miatt a rendezvényt biztosító Rendező munkatárs úgy ítéli meg, hogy a táncest valamely vendége nem tarja be az intézmény Házirendjét és a kulturált szórakozás szabályait – akár viselkedésével, akár öltözetével zavarja a többi vendéget – úgy az illetőt köteles távozásra felszólítani, aki a Rendező felszólítására az Intézmény területét köteles azonnal elhagyni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a Rendezőnek joga van a felszólított személyt az Intézményből kivezetni, valamint a további Intézményi látogatástól eltiltani.

6.) Az Intézményben büfé üzemel, a rendezvényre ételt és italt behozni tilos. Az ajándékozás céljából hozott italokat az épületben üzemelő Információs Szolgálaton a távozásig megőrzésre kötelező leadni. Amennyiben ez nem történik meg önként, úgy a Rendezőnek joga van a felszólított személytől az engedély nélkül behozott italt elkobozni. Továbbá a Rendezőnek joga van - a táncest teljes időtartama alatt - kérni a vendégtől a táskája tartalmának megmutatását, aki köteles a kérésnek azonnal eleget tenni.

7.) Kérjük kedves Vendégeinket, hogy mások és önmaguk egészségének megóvása miatt viseljenek maszkot az Intézmény területén, ill. az egy háztartásban élők kivételével mindenkinek javasolt, hogy a másik embertől lehetőleg másfél méteres védőtávolságot tartson.

Minden kedves Vendégünknek kellemes szórakozást kívánunk!